Sen siitä sai, kun kävi yhden päivän töitä tekemässä... Lisää sairaslomaa. Eli tänään ollut taas tällainen "lomapäivä". Tosin, tosin, tosin... tuhmasti olen tehnyt: kun vointi on ollut ihan ok, on käyty tänään kaupungilla talopakettikauppiaita kuristamassa - iltapäivällä toinen heistä oli onnellinen ja toinen... no en tiedä vaikuttiko mielialaan miten, mutta joka tapauksessa vain toisen kanssa voidaan kaupoille ryhtyä. Itsellä olo on helpottunut ja onnellinen, kun on saatu tätä uuden talon projektia nytkähtämään kunnolla eteenpäin. Kunhan saadaan kuvat, saadaan rakennuslupakin haettua :-D

Töissä oli eilen aika rasittavaa. Tuntuu siltä, että kaikki hommat junnaa paikoillaan ja niistä ihmiset sitten varmaan ihan oikeutetusti vali-vali-vali-valittaa. Kai sitä itsekin on mennyt siihen mukaan, että lykkää turhaan omia hankinta- jms. projekteja. Pitää koittaa ryhdistäytyä vaan.

Lapsella olisi maanantaina nimpparijuhlat, mutta just sain vapautuksen siivouksen ja kakun leivonnasta. Taidetaan mennä mummulaan hummailemaan, jos jaksetaan. Miehen kanssa elo on ollut entisellään. Tai _ehkä_ se on huomioinut mua vähän paremmin ja siitä mulla on ollut _vähän_ parempi mieli. Tai sitten vaan olen kuvitellut kaiken.