Mun loma on nyt loppu. Huomenna on palattava töihin. Aika kului lomalla nopeammin kuin ehti huomata, mikä oli harmi, mutta ei sille mahda mitään.

Viime postauksen jälkeen on ehditty reissata raksaostoille naapurikaupunkiin, sairastaa räkätautia koko perhe, olla "mökkeilemässä" mummulassa eli yöpyä saunamökin ylisillä, kestitä appivanhempia meillä kotona ja pakata Liinu heidän matkaansa ja tietysti - olla raksalla. Raksalla olo on tosin ollut melko vähäistä, koska varsinkin miehen kunto on tuon räkätaudin kourissa ollut tosi huono. Liinukin sairastui, mutta kun tauti näytti rajoittuvan äkäisiin "nekku vuotaa" huutoihin ja sillä silmänräpäyksellä odotettuun nenän pyyhintään, raaskin laittaa tytön appivanhempien matkaan. Olen jopa vähän helpottunut siitä, että räkänokka lähti appivanhempien huomaan eikä mun tarvitse pyyhkiä nenää joka siunaama hetki.


Huomisesta alkaen taidan mennä töihin anivarhain, jotta pääsen pois varhain, jotta ehdin raksalle mahdollisimman varhain, jotta voin olla siellä mahdollisimman pitkään... Näillä mennään tämä viikko, sitten taas otetaan Liinun kotiutuessa vähän toinen tahti.

Ihanalta tuntuu, että meidän talon laattavalinnat on nyt tehty (tai no, vessat uupuu, mutta se on pientä se). Päätösten teko, jos mikä on mulle vaikeaa, joten tätä pitää ihan juhlia konjakkiryypyllä :)