Tästä tulee aika lailla yleistä höpinää, kun sitähän tää mun elämä tällä hetkellä on: ei ole rauhaa keskittyä oikein mihinkään, vaan hypätään sieltä tänne ja täältä sinne.

Eilen töiden jälkeen kiirehdittiin Liinun kanssa syömään ja sitten raksalle maalaamaan. Oli hyvä pilvinen ilta ja vajaan parin tunnin urakan jälkeen etuterassin valkeat osat oli maalattu toiseen kertaan. Sitten kipi-kipi-kiireesti kauppaan raksavaatteissa suoraan, kotiin, suihkuun, syömään ja Liinu petiinsä.

Samu huiske jatkui aamulla: kuudelta ylös, kolmen raksamiehen eväät kokoon, aamupalat pöytään, suihkuun, pukemaan. Liinu pesulle ja pukemaan, seitsemältä ukot ulos talosta ja samalla ovenavauksella äitini siään. Äitini toi isäni raksalle aamulla ja tuli sitten meille kahville, kaupat kun aukeavat vasta kahdeksalta ja sinnähän hän suuntasi.

Liinu hoitoon, itse töihin, mummu kaupoille. Iltapäivällä sama ruljanssi toisin päin. Lisäksi Liinulle tulee iltaruoan jälkeen kaveri leikkimään. Taitaakin olla eka kerta, kun kaveri tulee kylään ihan itsekseen, saapa nähdä, mitä tytöt tekee keskenään.

Tontilla puolestaan alkaa tänään syntyä parveketta: ensin lattia ja sen jälkeen kaiteet. Talon yläosan vaakalaudoitusta on sen verran jäljellä, että saadaan ainakin ulkopuoli siitä. Sisäpuoli nyt voi olla mitä tahansa. Tekisi mieli nimittäin lasittaa tuo parvekekin ja sen takia kaiteet pitää olla sielläkin suljetut.

Tämän hetkisen tiedon mukaan ukki lähtee huomenna kotiinsa eli meidän majoituspalvelussa on ylikapasiteettia vain yhden yön verran. Ei auta kuin jaksaa ja toivoa että pinna venyy. Tällä hetkellä yksi suurista unelmista olisi aamu ilman herätyskelloa ja kokonainen päivä (tai edes puolikas...) pelkästään perheen kesken. Ehkäpä ensi viikonloppuna jo!

Ai niin. Menkatkin alkoivat tänään. Ja verensokerit on PILVISSÄ! Kumma kun en vieläkään uskalla suurentaa basaalia riittävästi vastaamaan näitä kuukautiskierron muutoksia. Saisinpa uuden pumpun, tällä iänkaikkisen vanhalla värkillä kun ei pysty edes tekemään prosentuaalista korotusta ja se olisi _melkoisen_ välttämätön ominaisuus...