Tällä viikolla on taas kertynyt univelkaa ja se jos mikä, tekee minusta lyhytpinnaisen ja siksi usein äkäisen. Viikonlopuksi on tiedossa työpaikan reissu, joten täyttä lepoa se ei ole, mutta toki jonkinlaista rentoutusta viettää aikaa aikuisten kanssa ja herätä ilman herätyskelloa.

Kohtapuolin pitäisi jaksaa pyöritellä tätä arkea, käydä kaupassa, hoitaa pyykit ja pakata omat ja Liinun viikonlopputavarat. Liinu suuntaa mummun luokse, itse osallistun tähän tapahtumaan.Ja mitä mies tekee - pakertaa raksalla tietysti koko viikonlopun.

Kuukautiset eivät ole vielä alkaneet ja myönnän toki testanneeni. Tuloksena on aivan selkeä nega, eli ehkä ne tulevat aikanaan sitten. En vain ymmärrä, kuinka muistin tämän kierron näin väärin tai kuinka tämä kierto on sitten niin superpitkä, kun muuten käyn melkein kuin kello. Noh, katsotaan nyt. Mahtaakohan se vain olla kovin vaarallista, jos otan viikonloppuna siiderin tai pari ja teenkin sitten plussatestin ensi viikolla? Kukahan sitä tämänkin tietäisi?

Raksalla ei ole tällä viikolla tapahtunut juuri mitään, mieskin oli kolme päivää työreissussa. Sen myötä hommakin hyydyttää aika pahasti, mutta jospa se taas tästä lähtee. Pellettikattila saadaan tulille tässä lähiaikoina eli sitä myöten talo alkaa olla asumiskuntoinen.