Mulla tuntuu olevan nyt melkoiset paineet ton raksan etenemisen kanssa. Ja se tietää tiukkoja hetkiä miehen kanssa :-( Eka riita tänään aamulla jo ennen puoliyhdeksää  - luulen, että kerrostalonaapurit rukoilevat, että talomme valmistuisi pian.

Raksalla kävin keikkumassa taas kertaalleen yläkerran ikkunanpielissä. Telineet eivät olleet kovin vakaat, lankut vain notkuivat jalan alla, kun varovasti maalailin lautoja. Eilen mua pelotti telineillä tosi paljon, tänään se meni rutiinilla. Huomenna olisin varmaan jo liian huoleton, joten hyvä siksikin, ettei niitä pieliä tarvinut maalailla kuin pariin kertaan.

Mies kiipesi sitten talon katolle, josta pääsee maalaamaan yläkerran kylpyhuoneen kattolipan sivut ja räystäät. Sinne se mies jäi keikkumaan, kun lähdettiin Liinun kanssa päivälevolle. Toivon toden teolla, että kestää siellä katolle, vaikkei työturvallisuudesta ole tietoakaan.

Tuo Liinu-pieni ei taida enää tarvita päiväunia. Tähän asti on aina tultu kotiin huilimaan, nukkuipa tyttö tai ei. Jotenkin tekisi mieli jatkossa unohtaa koko päivälepo, kun nytkin vain laulaa sängyssään Peppi Pitkätossua kurkku suorana. Helpompaa se minulle olisi, jos voitaisiin olla raksalla putkeen niin pitkään kuin oltaisiin.