Joo, eli tottakai meille kuuluu niin raksaa kuin Liinuakin, joten tehdään tällainen sekapostaus.

Ensin tärkeimmät eli Liinu: Käytiin päiväkodissa tänään tutustumassa ja tyttö oli todella reipas, sanoisin jopa ylikierroksilla. Ehkä nämä viime aikojen tapahtumat on vaikuttaneet Liinuun tuolla tavalla.
Joka tapauksessa siis ryhmä vaikutti ihan mukavalta, osa lapsista oli kohtalaisen pieniä, siis vajaa kaksivuotiaita ja Liinu taitaa olla kutakuinkin vanhimmasta päästä. Ryhmän vanhimmat, siis nuo 3-4-vuotiaat on pääosin tyttöjä, joten varmasti löytyy kavereita. Sittenhän sen näkee, miten Liinu sinne sopeutuu. Lähinnä ensi näkemältä äitiä jännitti se, ettei tyttö jyrää pienempiä ihan tyystin, tänään kun mentiin aikalailla kyynerpäätekniikkaa käyttäen.

Sitten raksaa... alakerran katot on valmiit kaikista kuivista tiloista ja tänään laattamies aloittaa laattojen laiton. Pohjatyöt on tehty jo aiemmin. Omat materiaalivalinnat miellyttävät vielä silmää, joten hyvä siitä tulee. Yllättävän nopeasti raksa onkin nyt edennyt tähän vaiheeseen. Toivottavasti loputtikin tulee tässä samassa rutistuksessa...

Lasitusmiehet kävivät raksalla eilen, alakerran terassi on nyt lasitettu ja yläkerran parvekkeen lasitus on vielä vähän kesken.

Muuten elämä menee painollaan. Työtä ja vaareja on liikaa, unta ja perhe-elämää liian vähän. Mutta ehkä tämä tästä...