Aivan uusi ulottuvuus minun ja Liinun elämässä: lauantaiaamun yhteinen shoppailu- ja kahvilakierros. Onhan me tietysti aiemminkin kaupoissa luuhattu, mutta harvemmin ollaan kävellen yhdessä kaupungilla ja käydään useammissa liikkeissä, lähinnähän me normaalisti noita automarketteja suositaan, koska minun hermo ei aina pidä, jos jokaisessa pikkuliikkeessä tulee raivarit.

Kaupunkikierroksen pelisäännöt oli sovittu jo kotona ennen lähtöä:
- kaupoissa saa katsoa kaikkea, mutta ei koskea
- kaupungilla kävellessä pidetään äitin kädestä kiinni ja kävellään reippaasti itse
- lopuksi mennään käymään kahvilla ja syödään jotain hyvää

Pelisääntöjen sopiminen etukäteen auttaa tosi paljon. Ei tarvi kuin muistuttaa, että muistatkos, mitä sovittiin, niin tilanne hoituu yleensä sillä. Mukavalta tuntui, kun vaateliikkeet, tiimarit ja muut meni todella sujuvasti, oikeastaan nautittavasti. On se tuo Liinu jo iso tyttö :-)

Rahaa kulutettiin sopivasti, tipuja pääsiäiseksi, Liinulle farkut, kun entisistä farkuista on talven aikana tullut caprihousuja ja kirppikseltä virpomismekko. Kahden euron virpomismekkoon olen erityisen tyytyväinen, sillä nyt on hyvät kamppeet pikkunoidalle, kun huomenna lähdetään mummua ja vaaria virpomaan. Onneksi löytyi sattuvan näköinen ja niin reilun kokoinen mekko, että sen voi pukea ulkovaatteiden päälle, ei kylmä yllätä.