Olen tietoisesti vältellyt meidän raksaa. Varmaan oli viikko väliä, kun en siellä käynytkään. Eilen menin ja sama homma kuin aiemmin: joka kerta kun menen sinne, riita on valmis.

Minä niin stressaannun tekemättömistä raksatöistä ja siitä, että varsin hyvin osaisin ja haluaisin, mutta raksaelämä arki-iltoina Liinun kanssa on mulle (ja tytöllekin) ihan liikaa.

Meinasin selostaa teille, mistä eilen hermostuin raksalla - ja aloinkin jo kirjoittaa siitä - mutta samalla tunsin, kuinka aggressiot nousevat. Ja kun Liinukin vielä kiekuu sängyssään, niin parempi on, että vältän tuollaisia kuohuttavia aiheita. Muuten pian taas kiljun Liinulle, kun oma mieli on paha. Ei se mitään isoa ollut, niin kuin ei meidän riidan aiheet koskaan.

Nyt kun en voi raksalla käydä, niin sentään sain piirreltyä meidän saunan ja laskettua sen matskut. Saunasta tulee kaunis, jos vain Hätäinen Vaari malttaa tehdä sen pieteetillä. Saunan piirtely oli oikeasti tosi kivaa, vaikka sitä yötä myöten raapustelinkin - jotenkin innostuin, kun tajusin, että pelkkä jalkalaude on miltei samankokoinen kuin nykyinen vuokra-asuntomme pienen pieni koppisauna kokonaisuudessaan.

Joo, mutta tällästä. Nyt  tuo tyttö vinkuu jotain, ärsyttää, mutta koitan nyt hoitaa sen rauhallisena unten maille. Siispä hyvää yötä, toivottavasti uni tulee pian (ainakin Liinulle).