Odottelen lapsenvahtia, jotta pääsen isäni apumieheksi raksalla. Työlistalla ensimmäisenä on terassin katon ja räystäiden laudoitus. Homma tulee olemaan melkoisen v-mäinen, sillä iltapäivästä terassille porottaa aurinko ihan kunnolla. Mitä pikemmin lapsenvahti tulisi ja mitä pikemmin itse pääsisin lähtemään, sen paremmin homma etenisi....

Yläkerran lattia on levytetty kertaalleen, toinen kertos tuleekin EK:ta. Mies taas uskollisesti piirtelee levyihin jokaikisen koolauspuun, titaniittipalkin ja lämmitysputken paikan, mutta en mä noista piirroksista voi valittaa: pakkohan ne on merkata tarkasti, jottei vahingossa lävistä vesikiertoisen lattialämmityksen putkistoa.

PS. Päätettiin muuten, että vietetään ns. parisuhdeloma ensi viikonloppuna. Eli käytännössä mennään tuonne suurempaan naarupikaupunkiin ostamaan laatat, lattiat yms. ja yövytään _kahdestaan_ hotellissa. Tuollaista ei ole tehtykään sitten Liinun syntymän, joten tarvetta varmasti on. Odotan, että osattaisiin miehen kanssa olla rennosti yhdessä, naureskella ja huomioida toisiamme. Odotan myös hyvää seksiä, sillä viime aikoina on ollut melkoisen kuivaa sillä saralla, kun ei jaksa niin ei jaksa. Raksa vie meiltä kaiken: niin perhe- kuin seksielämänkin. Täytyisi vain yrittää pitää hotelliyöpymisen odotukset riittävän matalalla, sillä todennäköistä on, että riidellään silläkin reissulla.