Tiedä sitten, mistä johtuu, mutta naurahtelen nykyisin aika usein. Asiat tuntuvat kevyiltä ja vastoinkäymisiin suhtaudun kohtalaisen kevyesti. Seuraavien reilun kahden viikon aikana raksalla tapahtuu - tai pitäisi tapahtua aika paljon: yläkerran väliseinärungot + levytys, alakerran maalaus piirua vaille valmiiksi ja alakerran kattojen teko. Sen jälkeen laattamiehen pitäisi tulla.

Aivan oikein: meidän raksalle on tulossa _maksullinen_ mies ja mä olen siitä onnellinen. Laatoitettavaa lattia-alaa on kaikkiaan vajaat 100 m2 ja jopa ammattimies sanoi, ettei tätä oikein iltahommina kyllä voi tehdä. Voin vain kuvitella, miten pitkään mun mies, joka on eläissään laatoittanut yhteensä n. 2m2, olisi meidän lattiaa iltahommina laatoittanut. Sen tiedän, että hyvä siitä olisi tullut miehenkin tekemänä, mutta on helpottavaa, ettei laattahommiin kulu sitä kuukautta - tai kahta, joka mieheltä olisi varsin helposti voinut kulua.
Sen lisäksi se laattamies oli tosi mukavan oloinen - rehti ja reipas ja silmät vilkkuu... voi että kun olin taas ihan myyty. Outo juttu, mutta näin kolmenkympin lähestyessä tuntuu, että silmäpeliä voisi pitää yhden sun toisenkin kanssa. Onkohan tämä nyt sitä "kypsän naisen varmuutta", josta ei silloin nuorena hupakkona ollut tietoakaan, vaikka niinä aikoina olisi vielä ollut kaikki mahdollisuudet avoimia. Voi, tuhma minä, kun haihattelen taas kaikenlaisia, mennääs takaisin raksalle, hus hus ;-)

Eihän me omin voimin raksalla iltahommina näinä viikkoina ihan noin paljoa aikaan saataisi, mutta avuksi ovat lupautuneet Hätäinen Vaari ja Hidas Vaari. Suonette anteeksi, että nimittelin heitä noin, vaikka oikeasti ovatkin vain Vaari ja Ukki, mutta nuo nimitykset kertovat enemmän kuin arvaattekaan.

Hidas Vaari on tullut jo tänään, Hätäinen tulee maanantaina. Ovat meillä yhtä aikaa varmaan kolme-neljä päivää. Ensi viikon lopussa on siis tiedossa taas tiuskimista ja kireää pinnaa täällä päin.Kyllä minusta kolmiossa on liikaa porukkaa, kun siellä majailee 4 aikuista ja varanumero. Lupaan, vannon ja vakuutan kestäväni tilanteen hyvin, sillä se on meidän eduksi, että saamme apuvoimia. Toivottavasti en heti kohta tule teille kertomaan, että taas pinna repesi, vaikka muuta lupasin, niin kuin taannoin kävi.

Ainakin nyt mua vielä hymyilyttää.