Miehen työt ovat vähenemään päin. On se kyllä uurastanutkin: kohta kahden viikon työt on tehty alle viikossa ja se aika mikä menee sen yli, juoksee sitten ylitöinä. Toivottavasti ylitöitä ei tule kovin paljoa, rahaahan niistä toki saisi, mutta nyttemmin aika on tärkeämpää kuin raha. Herättelen toiveita, että saa työnsä valmiiksi tänään, viimeistään huomenna.

Raksallakin vähän harmia. Toimituksessa oli muutama vääränlainen ikkunapelti, vaihtaahan talotehdas ne toki oikeisiin, mutta aikaa siinä niiden rahtaamisessa menee taas muutama päivä. Ja entäs tämä vesisade sitten... Ulkohommissa se kyllä närästää jonkun verran.

En tiedä, mitä oli yöllä tapahtunut, mutta aamulla heräsin ilman pumppua. Tilanne näytti siltä, että olisin itse irrottanut letkun kanyylin pikaliittimestä. Saatan mä sellaista unissani kyllä puuhata, mutta toivottavasti en ota tavaksi. Eihän se koskaan kivaa ole, kun päivän saa aloittaa kahdenkympin arvoilla ja kunnon korjausboluksilla. Herkästi ollaan kohta sitten taas horkassa, kun kuitenkin korjaan liikaa.