No niin. Pyöriihän se arki siis taas jotenkin. Liinu on mennyt kohtalaisen mielellään hoitoon ja raksa edistyy. Töissäkään ei ole ihan paskaa - melkein päinvastoin: mulla on ollut tosi mielekkäitä päiviä ja tosi mielekästä tekemistä.

Liinun hoitopaikassa ei ole muita lapsia ennen elokuun puoltaväliä. Se harmittaa, sillä kaikki energia purkautuu sitten ryöppäyksinä illalla. Tyttö on jatkuvasti äänessä ja liikkeessä ja on  iltaisin aivan holtiton tyyppi. Perhepäivähoidossa on etunsa, mutta tuo kavereiden vähyys on ainakin selkeä haitta.

Yövieraina meillä on tällä erää vain isäni, joka on nyt parin päivän ajan rakennellut piharakennusta ulkopuolelta valmiiksi. Sieltä puuttuu enää räystäslaudat ja päätyluukut. Muilta osin se onkin valmis :) Tänä myrskyisenä päivä  aloitetaan pellettisiilon valmistus. Oudolta tuntuu, että pian voidaan tilata pellettikuorma. Pian tulevat myös alakerran kiintokalusteet ja koneet. Ihan vaikuttaa siltä, että hommat etenevät. Se taitaakin olla totta, että jonain päivänä muutetaan tuohon taloon ihan oikeasti!

Ja jotta tästä ennen heräämistä kirjoitetusta postauksesta tulee kategoriansa "yleinen" veroinen, niin kerrottakoon, että mun verensokeritkin on olleet ihan kohtalaisen ok tässä parin päivän ajan. Hoito menee edelleen perstuntumalta - siis ilman pilkuntarkkaa säätämistä - mutta mittauksia olen tehnyt enemmän. Niin pitkään, kun verensokerit on alle kympissä, mulla menee kuulkaa helvetin hyvin!