Miehellä on tänään taas ollut rakentamispäivä, ei siis ole tarvinnut käydä ollenkaan oikeissa töissä. On ne hyviä nämä perhevapaat nykyisin, alle kolmivuotisen iskä voi olla osittaisella hoitovapaalla, tehdä oikeita töitä vain 30 tuntia viikossa ja panostaa yhtenä päivänä perheeseensä (=perheensä tulevaan kotiin). Kyllähän tässä tosin rahallisesti häviää, mutta jospa siinä vähän voittaisi rakentamisajan ja oman mielenterveytensä suhteen.

Ilmanvaihtoputkien eristeet ovat kuulemma turkasen kalliita, yksi 1000 euroa hujahtaa niihin nopeasti. Työkaveri kertoi, että kun he rakensivat taisi mennä kuukausi, ettei hän käynyt ollenkaan rakennuksella, kun mies eristi ilmanvaihtoputkia eikä siellä tullut mitään näkyvää valmiiksi. Me ollaan nyt tuossa vaiheessa, pitäisiköhän minunkin pitää kuukauden tauko? Turhahan mun sinne on mennä toteamaan, että täällä ei ole tapahtunut taaskaan yhtään mitään.

Kummallisen pirteä viikonloppu takana. Liinu on ihana tyttö, jonka kanssa on kiva puuhata. Tänään tosin nukuttiin pommiin koko perhe ja kun pikalähdön jälkeen pääsin töihin, siellä oli kaikki järjestelmät nurin. Mutta pieniä vikoja nuo vain on, ainakin siihen verrattuna, että lippu on taas korkealla :)