Että ihminen voi kantaa huonoa omatuntoa jopa siitä, että ei kirjoita blogiinsa kaikkien kategorioitten mukaisia asioita, vaan höpisee kaikenmaailman tuunauksista vaikkei tämä mikään käsityöblogi ole (?).

Tuo taloasia on sellainen, että ei paljon huvita miettiä tai puhua niitä asioita. Inhottaa, kun ihmiset kysyvät, milloin muutamme. En haluaisi puhua koko asiasta, tuntuu, että työtä on vielä niin paljon.

Mutta yhtä lailla tuntuu, että tänne pitää raportoida, millä tolalla asiat on.

Alakerrassa on valmiit lattiat (teknistä tilaa lukuunottamatta) ja katot. Alakerran laatoitukset on tehty (paitsi kalusteiden välitilan osalta). Sauna paneloitu. Seinistä osa kaipaa vielä viimeisimmän kerroksen maalia. Kalusteasennukset on pitkälti valmiit muualla alakerrasssa paitsi alakerran wc:ssä. Kohtalaisen valmiilta ja kivalta siellä näyttää, joskin tuota pientä näprättävää on aika paljon ja siinä kyllä kuluu aikaa.

Yläkerran onkin sitten oma lukunsa. Katot on, ja seinät kertaalleen tasoitettu, mutta muutoin kaikki on tekemättä. Taidetaan ottaa isänpäivän jälkeen hidas vaari meille, hän on todelle hyvän tarkka (ja hidas, argh!) noissa pintojen siloitteluhommissa. Periaatteessa olisi pitänyt ottaa jo tällä viikolla, mutta kun halusin viettää isänpäivää perheen kesken, niin ei voitu.

Muuttopäivää en tiedä. Tuntuu, että illan tunnit on niin lyhyet ettei raksalla päivässä tapahdu juuri mitään. Ehkä me ei tänä vuonna muuteta. Töitä ei kamalan paljoa ole jäljellä, mutta kun itsellä on aikaa vielä vähemmän, niin tilanne on aika heikko.