Yllättäen raksalla olo onkin ollut ihan mukavaa. Jotenkin kuvittelin, että ollaan miehen kanssa siellä(kin?) tukkanuottasilla, mutta ehei, niin ei ole tapahtunut. Suurin syy on se, että työt ei paina: ero on valtava, kun ei tarvitse ajatella ja tehdä kuin raksaa ja kotia. Jotenkin karmivaa, että reilun viikon päästä pitää taas mennä töihin - onneksi vain kolmeksi viikoksi ja sen jälkeen on taas lomaa - kesäloma tällä kertaa ja Liinu tietysti silloin myös lomailemassa, joten oma raksalla olo ei silloin ole niin täyspainoista.

Mieskin on nyt tiiviin työviikonlopun jälkeen karistanut työpaikan paineet harteiltaan ja keskittyy rakentamiseen. Hyvä ratkaisu sekin.
Nykyään meillä on iltaisin energiaa perehtyä sisustusmateriaaleihin ja tehdä päätöksiä, joita kohta jo kipeästi kaivataan. Töissä käydessä ei ollut intoa edes tuohon, vaan kaikki rakennukseen liittyvä tuntui ikävältä lisätaakalta.

Huomiseksi on luvattu poutaa ja pääsen vihdoin aloittamaan ulkomaalausta. Sävyksi valittiin kuin valittiinkin 513X. Ihan hyvä se on, tai ainakin sietää olla, sillä sitä sävyä on meillä nelisenkymmentä litraa valmiina.