Mulla on mennyt diabeteksen kanssa edellisistä kuukautisista lähtien tosi hyvin. Perustan ajanlaskuni tuohon kuukautiskiertoon, koska aina aiemmin olen ajatellut, että kuukautisten jälkeen menee pari viikkoa tosi hyvin, sen jälkeen ovulaatio aiheuttaa omat fibansa ja lopullinen fiasko on kasassa, kun kuukautiset alkavat.

Nyt on kaikki toisin. Melkein aina kun mittaan sokerit, ollaan jossain seiskan tienoilla. Aamutkin on olleet ihan inhimillisiä, 4-8mmol/l. Todella outoa. Onhan mulla aiemminkin ollut hyviä sokereita, mutta että näin tasaista ja näin pitkään, tämä _on_ todella outoa.

Ovulaatio aiheutti pienet heitot, mutta ne oli pian korjattu, jos se syy nyt oli se. Toivon vain, että olisin oikeassa tuon ovulaation suhteen, sillä niihin aikoihin minulla oli miesseuraa. Tekisi ihan hyvää meidän perhe-elämän projekteille, jos ajoitus olisi ollut oikein.

Tuota verensokerien tasaisuutta ei toki saatu aikaan mitenkään suositeltavin keinoin. Järkevä diabeetikko olisi elänyt tasaisesti, mitannut, kirjannut, säätänyt, mitannut, kirjannut ja tulkinnut mittaustuloksia pitkällä aikavälillä ja muuttanut yhden asian kerrallaan.

Tällainen äkkipikainen ja uskalias diabeetikko vain päätti, että helvetti sentään, jos kerran on korkeat sokerit, niin isketäänpähän basaalia vähän reilummin. Siispä kerralla muutokset koko vuorokauteen ja avot: vain veikkaamalla voit voittaa!