Mä vatkaan kyllä tota terassin kaideasiaa ees taas... Se valkea lomalaudoitus oli olevinaan hyvä juttu, mutta nyt en tiedä enää. Se laudoitus on kuitenkin isossa osassa meidän talon julkisivussa: terassi on koko talon mittainen ja vielä julkisivun puolella. Ja nyt yhtäkkiä niin pitkä ja tiivis valkea kaide tuntuu vähän heikolta idealta.

Miehen kanssa ei pystytä keskustelemaan nyt mistään asiasta kahdestaan, kun appiukko on aina läsnä. Tekisi mieli sanoa appiukolle, että painu tonne mettään ja tule takas vasta kun annan luvan. Nyt miehelle tuli onneksi paskahätä just sillä hetkellä, kun olen Liinun kanssa kotona päikkäreillä (tai siis Liinu on). Ai sitä siunattua wc-käyntiä: pystyttiin juttelemaan asioista kahden kesken kymmenen minuutin ajan, taivaallista!

Lopputulemana: teen tänään iltapäivällä neliön kokoiset koekaiteet, joilla testataan joko täysvalkoista lomalaudoitusta valkoisten pilarien väliin tai leveää keltaista vaakapanelia valkoisten pilarien väliin. Jospa se siitä sitten aukenisi.
Ärsyttää vaan, kun pitäisi tietää, pitäisi osata päättää ja hittomämitääntiedä. Tarttis ensin nähdä ja sitten vasta päättää. Vaikeaa on ja varmasti vain vaikeammaksi muuttuu. Koittakaa te muut suunnitella rakennusprojektinne paremmin kuin me!

Onneksi sekään puutavara, joka ostettiin lomalaudoitusta varten, ei mene hukkaan, jos kuitenkin otetaan tuo vaakapaneli. Piharakennukseen ei nimittäin vielä ole räystäslautoja jms. ostettu, joten käyttökohteita sille ympäriinsä pohjamaalatulle tavaralle kyllä löytyy.