Mitään suuria tunnepurkauksia ei kuukautisten alkuun liity. Lähinnä ihmettelyä ja hämmästelyä vain, tietysti hitunen pettymystä myös.

Kun olevinaan tässä kierrossa tiesin tasan tarkkaan, milloin ovulaatio oli. Ja kun rakasteltiin tiiviiseen tahtiin ennen, aikana ja jälkeen ovulaation.

Mutta ei. Normaalit temput ei meillä näköjään riitä.

**********

Sitten toisaalta. Vaikka mun verensokeritasapaino on keskimäärin hyvä, niin tiedän ja tunnen nahoissani, että nämä lähiajatkaan eivät ole menneet ihan parhaalla mahdollisella tavalla. Eli siinä mielessä hyvä, että tämä postaus alkaa lyhenteellä kp eikä rv.

**********

Nyt mulla on taas suunnitelma. Tämän uuden kierron ajan on tarkoitus hoitaa diabetesta hyvin. Käytännössä siis kirjata verensokereita ylös. Jo se pelkästään parantaa hoitotasapainoa huimasti. Lisäksi ovulaatiotikut on käytössä ja katsotaan mihin nämä keinot riittävät. 

**********

Jos en edelleenkään tule raskaaksi, niin ainakin tällä keinoin 5.12 tulee nopeammin kuin vain sitä päivää odottamalla. Silloin mulla on nimittäin eka polikäynti, jossa keskitetyään selvittämään, miksi lasta ei kuulu ja mitä sille asialle voisi tehdä.